Ice Cold Water

Facebook Badge

2009 m. balandžio 7 d., antradienis

Pabudus iš miego, galvodama `wtf` buvo.. Susimąsčiau - kokią žalą gali padaryti Tau alkoholis. gali atsitikt beveik bet kas: vairuodamas -uzžsimušt, adaryt avariją, pakenkt kito žmogaus gyvybei. Taip pat girtas beveik nesupranti, ką darai.. Tai nėra gerai. Net būdamas vienas, geriau negerk - dar netyčia užeis kokia nors šlykšti depresija ir nežinia ką gali sau pasidaryt. (Kaip, antai mano patėvio sesės sūnus. Na, jis norėjo pajuokauti (vaidindamas, kad pasikorė), bet štai..likimo vingiai nežinomi. Viskas išėjo ne taip, kaip jis buvo suplanavęs.. Jam slystelėjo, greičiausiai, koja - ir sekundės tikslumu jo gyvenimas buvo baigtas. _Tai yra gan pamokanti, bet kartu ir žiauri istorija. Kraupu net galvoti apie tai. 
Na, bet kalbėjau lyg ir ne apie tai... Kalbėjau apie alkoholio žalą žmogui. Žinom visi, kad jis kenkia.. ir išoriškai, ir iš vidaus. Bet tada automatiškai iškyla klausimas - kokio velnio jį kažkas išrado?? Gal kas nors žino?? ? 

p.s. sorry kai kam už tai, ko pridirbau. Nežinau kaip tai pasidarė. Lengviausia manau būtų pasiteisinti pavasariu.  Bet..-na *nepyk*, my B.!! 


(štai ką radau Wikipedijoj) 
Istorija

Įvairiūs alkoholiniai gėrimai nuo priešistorinių laikų yra vartojamas visame pasaulyje įvairiais tikslais - kaip įprastinis maisto produktas, dėl medicininių priežasčių ir higienos, dėl jo atpalaiduojančio ir euforizuojančio poveikio, kaip laisvalaikio praleidimo būdas, ir dėl daugelio kitų priežasčių. Kai kuriems alkoholiniams gėrimams suteikta simbolinė ar religinė reikšmė, pvz., senovės graikų ir romėnų ceremonijos dievuiDionisui (Bakchui), krikščionių eucharistija.

Iki XII a. žmonijai buvo žinomi tik natūralūs alkoholiniai gėrimai. Maždaug nuo XVI a. ėmė plisti distiliuoti gėrimai, vadinami spiritais bei įvairūs jų pagrindu pagaminti mišiniai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą