Ice Cold Water

Facebook Badge

2009 m. balandžio 23 d., ketvirtadienis

I wanna heal, I wanna feel what I thought was never real 
I wanna let go of the pain I’ve held so long
(Erase all the pain till it’s gone)
I wanna heal, I wanna feel like I’m close to something real
I wanna find something I’ve wanted all along 
Somewhere I belong . . . 



kažkodėl prisiminiau šitą dainą..Ir negalėjau sustot jos niūniuot.. Taigi.

2009 m. balandžio 21 d., antradienis

2009 m. balandžio 13 d., pirmadienis

Velykų antroji.

Vakar, kaip visi žinome, buvo Velykos. 
Taigi, aš sumaniau pradžiuginti namiškius savo kepiniais. Susiradau receptą (www.tastyart.lt), kurį jau buvo išbanžiusi mano B*Miglė irrr iškepiau skaniųųjųų Brownies. 



Labai džiaugiausi, nes man pavyko iškepti beveik taip, kaip  Coffee Inn`e pardavinėja.;DD 
Nepaisant to, kad kai susirinko visi ir valgėm...valgėm..valgėm. Buvo skanu. Atskleisiu jum tokią, lyg ir paslaptį (chichi) man Vėlykos tikrai kaip ir savotiška šventė+ , nes aš šiaip nevalgau kiaušinių, tik per Velykas. Tai ši diena tampa ypatinga, nes kiaušiniai būna labai skanūs:) 

Bet kita Velykų problema yra ta , kad apskritai tai LABAI nėra ką veikti! Na aišku - suaugusiems yra: jie geria, linksminasi, kalba su senai matytomis giminėmis (jei tokių yra netoliese), bet ką veikti vaikams?? (na, vaikai...gali žaisti, bet 15-17 metų?)  Taigi, apsidžiaugiau sulaukus įseserės skambučio ir žodžių: "Gal kur nors nuvarom?:)"
Buvo gan neįtikėtina eiti miesto centru, o parduotuvės palei mus - visos buvo uždarytos... Taigi, nuėjom pasėdėt/išgert kavo i coffee Inn`ą. {(mm) Buvo gardu.}, o vėliau nusprendėm nuvažiuoti iki Akropolio. Atsidanginusios ten, buvo 18h. Tik įžengusios vidun, pamatėm, kad parduotuvės jau užsidarinėėja.. nusivylusios sugalvojom visgi varyt į Panoramą, nes ten turėtų būt atdara. Ir TAIP, mums payko rasti dirbančių parduotuvių;DDD Be to dar ir renginiai vyko tenai;)) Ir aš batuuuus pagaliau radau/ir nusipirkau!!! :) 

Taigi štai - išvada viena - Lietuva, Vilnius ir visi.. tūrėtų būt organizuotesni žmonės: rengt renginius, linksmint tą mūsų vargšę Lietuvėlę, nes baisu žiūrėt: eini gatve (čia vakar) ir beveik nėr gyvos dvasios. Vaikšto kažkokie apspangę žmonės, vienas kitas turistas. Ką jie galvoja apie mūsų ''šventę'', jei nieko nemato: jokių renginių, nieko.. {?} 


Taigi - nepatingėėkit daryti gero! 

2009 m. balandžio 8 d., trečiadienis

o Šiandien!!

O šiandien iškilo man klausimas toks: kaip žmogus išleidžia garsą iš savo gerklėėės?;DD Pagalvokit - kaip tai.. chmm , juokinga. Nežinau. 
Na. Netūrėtų būt, bet.. taip jau yra. Tai štai_galvoju: ši diena bus to dalyko išsiaiškinimui paskirta. Tai štai, perškaičiau, kad ž
mogaus balsas yra garsas, kurį skleidžia žmogus naudodamas gerklėje esančias balso klostes dainuotikalbėtirėktijuoktis ir pan. Balso klostės, prisidedant liežuviuidantims ir lūpoms, gali sukurti daug įvairių skirtingų garsų. Chmm .. Beveik niekas nepaaiškėjo. : toliau perskaičiau, jog žmogaus balsas yra sudėtingas instrumentas ir turi labai plačias galimybes. Balso klostės gali įsitempti ir atsipalaiduoti, keisti savo storį, oras gali būti iškvėpiamas per jas įvairiu slėgiu, liežuvio, lūpų ir dantų padėtis gali koreguoti garsą, krūtinės ir gerklės forma bei įvairių raumenų įtempimas taip pat gali pakeisti balsą. Kiekvienas iš šių veiksmų atitinkamai keičia balso aukštįtembrągarsumą ar toną.  - šakės. Mes, žmonės, neišsiamiami. Tokie sudėtin gi, kad kartais tik 50ies susimąstai - "kaip aš darau tą, ar štai tą_?"

Na, tai tiek..iš gan keistų mano minčių ir panašiai. 

2009 m. balandžio 7 d., antradienis

Pabudus iš miego, galvodama `wtf` buvo.. Susimąsčiau - kokią žalą gali padaryti Tau alkoholis. gali atsitikt beveik bet kas: vairuodamas -uzžsimušt, adaryt avariją, pakenkt kito žmogaus gyvybei. Taip pat girtas beveik nesupranti, ką darai.. Tai nėra gerai. Net būdamas vienas, geriau negerk - dar netyčia užeis kokia nors šlykšti depresija ir nežinia ką gali sau pasidaryt. (Kaip, antai mano patėvio sesės sūnus. Na, jis norėjo pajuokauti (vaidindamas, kad pasikorė), bet štai..likimo vingiai nežinomi. Viskas išėjo ne taip, kaip jis buvo suplanavęs.. Jam slystelėjo, greičiausiai, koja - ir sekundės tikslumu jo gyvenimas buvo baigtas. _Tai yra gan pamokanti, bet kartu ir žiauri istorija. Kraupu net galvoti apie tai. 
Na, bet kalbėjau lyg ir ne apie tai... Kalbėjau apie alkoholio žalą žmogui. Žinom visi, kad jis kenkia.. ir išoriškai, ir iš vidaus. Bet tada automatiškai iškyla klausimas - kokio velnio jį kažkas išrado?? Gal kas nors žino?? ? 

p.s. sorry kai kam už tai, ko pridirbau. Nežinau kaip tai pasidarė. Lengviausia manau būtų pasiteisinti pavasariu.  Bet..-na *nepyk*, my B.!! 


(štai ką radau Wikipedijoj) 
Istorija

Įvairiūs alkoholiniai gėrimai nuo priešistorinių laikų yra vartojamas visame pasaulyje įvairiais tikslais - kaip įprastinis maisto produktas, dėl medicininių priežasčių ir higienos, dėl jo atpalaiduojančio ir euforizuojančio poveikio, kaip laisvalaikio praleidimo būdas, ir dėl daugelio kitų priežasčių. Kai kuriems alkoholiniams gėrimams suteikta simbolinė ar religinė reikšmė, pvz., senovės graikų ir romėnų ceremonijos dievuiDionisui (Bakchui), krikščionių eucharistija.

Iki XII a. žmonijai buvo žinomi tik natūralūs alkoholiniai gėrimai. Maždaug nuo XVI a. ėmė plisti distiliuoti gėrimai, vadinami spiritais bei įvairūs jų pagrindu pagaminti mišiniai.

2009 m. balandžio 6 d., pirmadienis

Hey,  žmonės!!  
Už lango taip nuooostabu, kolonėlės šnioja smagią dainą (
if you  can afford me.mp3 By Katy Perry). 
taip ir norisi lėkt kažkur (na, jau nedaug laiko liko ir iki to).  
Bet jaučiuos kaip aplamdyta;DD hmm..   (p.s. parašysiu vėliau)

2009 m. balandžio 4 d., šeštadienis

Šeštadienio Pradžia*

Pagaliau mano blogas jau bus rašomas;DD Daug laiko vis norėjau pradėt, bet vis neprisiruošdavau. Na, o nuo dabar ta bus pradėta. 

Vakar mane labai pavasariškai nuteikė alfa.lt perskaitytas straipsnis, kad Marse dabar matomas aiškus pavasaris.. Kažkaip net..Aah##. Kaip gražiai skamba (happy)  

Be to, dar ir koks nuostabus oras už lango!! Norisi tučtuojau pradėti dieną: rengtis ir bėgti į laukąą, pasivaikščioti, ar šeip ką nuveikti!! 
Grojantys Counting Crows irgi kažką krečia su mano puikia nuotaika!!! (smile)

Tai štai, noriu pasakyti tai, kad rašysiu čia dalykus, kurie man įdomūs, atkriepiantys mano dėmesį. Tai gali būti bet kas: nuo FASHION dalykų iki mokslo skilties.. !!

Taigi! Linkiu visiems gero šeštadienio. Nuveikit ką nors naudingo, arba šeip patynginiaukit ir palepinkit save skaniu maistu arba padarykit tai, ką senai norite/trokštate!!!